Borjog

TARJÁNI-NAGY ÜGYVÉDI IRODA

___________

Borjog

Irodánk speciális szakterülete a borjog, és az ezzel összefüggő területeken való eligazodás jogi menedzselése. Ha ön már foglalkozik, vagy a jövőben tervezi szőlő- és borászati birtok kialakítását vagy üzleti célból kíván égetett szeszt készíteni és forgalmazni, akkor sokszor bonyolult és átláthatatlan jogszabályokkal találkozik. Irodánk ebben tud segítséget adni Önnek. Szőlőtelepítésre tervezett földvásárlás, adóhatósági, hegyközségi szőlőtelepítési hatósági bejelentések okiratainak elkészítése, Önök jogi képviselete, továbbá az elkészült Bor forgalomba hozatala, kereskedelmi védjegy bejegyzésében való jogi segítség.

Irodánkkal kapcsolatban álló tapasztalt szakemberek (számviteli, adójogi, földmérő, tervező, építésztervező, vegyi – és talajvédelmi szakember, szőlész, borász, marketinges) segítségével komplex tanácsadói képviseletet és segítséget tudunk nyújtani egy jól működő szőlészet, borászat és egyéb alkoholtartalmú italokat előállító vállalkozás kialakításában, működtetésében.

Önnek nincs más tennivalója, csak a tervezett projekttel kapcsolatosan felkeresni bennünket, ahol Irodánk támogatása mellett valósíthatja meg elképzeléseit.

TARJÁNI-NAGY ÜGYVÉDI IRODA

 

KÉRJEN AJÁNLATOT!

 

___________ ___________