BÜNTETŐJOG, GAZDASÁGI BÜNTETŐJOG, ÁLTALÁNOS BÜNTETŐJOGI TANÁCSADÁS, KÉPVISELET

TARJÁNI-NAGY ÜGYVÉDI IRODA

___________

Büntetőjog, gazdasági büntetőjog, általános büntetőjogi tanácsadás, képviselet

A sikeres üzletet néha egy “hajszál” választja el egy gazdasági bűncselekmény megvalósulásától. Hogy ez ne következzen be Ügyvédi Irodánk minden törvényes, jogszerű jogi tanácsot megad ügyfelei részére.

Az Ügyvédi Iroda kiemelt szakterülete a büntetőjogi képviselet ellátása, ennek során cégek, szervezetek, magánszemélyek büntetőjogi képviseletét vállalja el, legyen szó akár tanú, sértett jogi képviseletéről, vagy akár büntetőjogi védelem ellátásáról.

Az Ügyvédi Iroda a fenti szakterületen belüli speciális irányultsága a gazdasági, vagyon elleni bűncselekmények során való jogi képviselet, büntetőjogi védelem ellátása.

  
Ügyvédi Irodánk kiemelt szakterülete a büntetőjog, azon belül a gazdasági büntetőjog. Büntetőjogi védelem ellátása során Irodánk munkatársai soron kívül felveszik a kapcsolatot az ügyféllel.

A történtek és a tényállás pontos tisztázása után Ügyvédi Irodánk munkatársai az ügyféllel közösen “felépítik” védelmi taktikát, tényleges büntetőjogi védelmet látnak el a nyomozó hatóság, ügyészség, bíróság előtt.

Ügyvédi Irodánk vállalja magánszemélyek, és gazdasági társaságok, mint a bűncselekmények áldozatai, azaz sértettek, magánfelek részére nyújtott jogi képviselet nyomozások, bírósági eljárások során, továbbá vállalja a sértettek számára nyitva álló magánvád, különösen pótmagánvád (melyben az ügyész szerepét lényegében a sértett, és jogi képviselője látja el) ellátását a bíróságon.

TARJÁNI-NAGY ÜGYVÉDI IRODA

KÉRJEN AJÁNLATOT!

___________ ___________