GAZDASÁGVÉDELEM, ADATVÉDELEM

TARJÁNI-NAGY ÜGYVÉDI IRODA

___________

GAZDASÁGVÉDELEM, ADATVÉDELEM

Amennyiben az ügyfél igényli, úgy cégének Irodánk egy komplex gazdaságvédelmi programot készít, melynek során feltérképezzük a cég működését, kiszűrjük azokat a gazdasági mechanizmusokat, amelyek veszélyt jelenthetnek a cég törvényes működési és gazdasági rendjére. Cél, hogy a cég tulajdonosi köre és/vagy képviselője kizárja annak lehetőségét, hogy a cég – különösen gazdasági – bűncselekmény áldozata legyen.

A megrendelő cég gazdaságvédelmi programjának elkészítésekor Ügyvédi Irodánk a maguk szakterületein elismert és gyakorlati életben jártas külsős szakembereket vesz igénybe, teljesség igénye nélkül pl.: adószakértőt, könyvvizsgálót, biztonság politikai szakértőt, informatikai szakértőt.

Ügyvédi Irodánk a fenti munkája, de akár önálló ügyféli megrendelés esetén elkészíti a társaság működéséhez szükséges különféle, védelmi funkciókat is ellátó szabályzatokat, működési rendet, szervezeti és működési szabályzatot.

Kiemelt prioritást élvez az új európai adatvédelmi jogszabály alapján készítendő adatvédelmi szabályzat, angol nevén Generál Data Protection Regulation (GDPR) elkészítése, a megrendelő cég speciális személyes adatkezelése, illetve technikai háttér felmérése alapján. Ezt a munkát Ügyvédi Irodánk informatikai szakértő bevonásával végzi el.

TARJÁNI-NAGY ÜGYVÉDI IRODA

KÉRJEN AJÁNLATOT!

___________ ___________