TARJÁNI-NAGY ÜGYVÉD IRODA

Hírek, Érdekességek

______________________

A hazai fegyvertartási törvény változásairól

A hazai fegyvertartási törvény változásairól

A hazai törvényhozás épp a világ egyik legszigorúbb fegyvertartási törvényét hozza létre. Részletesen a fegyvertartással kapcsolatos szabályok változásáról. Részletek a Szoljon.hu cikkében.

Rendőrségi jegyzőkönyv vitatható-e?

A rendőrségi határozattal szemben van lehetőség fellebbezni. Lehetőség van betekinteni a teljes vádiratba. Részletek a Szoljon.hu cikkében.

Könyvelőirodából fiktív számlák

Százmilliós csalás - fiktív könyvelést végző könyvelőirodából irányítva. Az eset jogi és pénzügyi háttere. Részletek a Szoljon.hu cikkében.

Visszatarthatjuk-e a betörőt?

Milyen lehetőségeink vannak, ha szemben találjuk magunkat a betörőkkel?  Fel lehet-e őt fizikailag tartóztatni? Milyen jogaink és lehetőségeink vannak? Részletek a Szoljon.hu cikkében.

Tisztességtelen és eldurvult válóperek

A válóperek eldurvulásáról, tisztességtelen játszmákról és következményeiről. Ahol a gyermekelhelyezésért folytatott háború az egyik legkényesebb pont. Részletek a Szoljon.hu cikkében.

Személyes adatok védelme

Óvatosan bánjunk és adjuk meg személyes adatainkat, hiszen minél több adathoz és okmányhoz férnek hozzá illetéktelenek, annál nagyobb valószínűséggel tudnak visszaélni azokkal. Részletek a Szoljon.hu cikkében.