Adójog, közigazgatási jog

TARJÁNI-NAGY ÜGYVÉDI IRODA

___________

Adójog, Közigazgatási jog

Az Ügyvédi Iroda számos ügyben képviseli megbízóit különféle közigazgatási szervek, önkormányzatok előttkülönös tekintettel adóhatóságok, különféle szakmai felügyeletek előtti eljárásokban.

Az Ügyvédi Iroda ügyfelének megbízásából részt vesz a közigazgatási szervek által végzett ellenőrzésekben, védi és képviseli ügyfelei érdekeit, véleményezi a közigazgatási szervek határozatát, jegyzőkönyvét, ezekre fellebbezést, észrevételeket tesz, közreműködik az ügyfelek és a közigazgatási szervek közötti kapcsolattartásban.

Az Ügyvédi Iroda egyik kiemelt területe az adóhatósági eljárásokban való ügyfél (adózói) képviselet ellátása. Az Ügyvédi Iroda ezen munkája során igénybe vesz komoly elméleti és szakmai gyakorlattal rendelkező külsős munkatársakat (adótanácsadó, könyvvizsgáló, könyvszakértő stb.) is, így az ügyfél egy komplex adójogi-szakmai háttér segítséget kap problémájának megoldása érdekében.

A közös munka célja nemcsak a negatív adókötelezettség elkerülése, enyhítése, hanem a cégek optimális és törvényes adójogi gyakorlatának a jövőbeni kiépítése.

Az Ügyvédi Iroda vállalja a közigazgatási eljárásokban – mely ügyek felsorolása szinte lehetetlen – való ügyfél képviselet, legyen az akár a hatóságok, ügyészségek, bíróságok előtti jogi képviselet.

TARJÁNI-NAGY ÜGYVÉDI IRODA

 

KÉRJEN AJÁNLATOT!

 

___________ ___________